Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége

1077 Budapest, Király u. 93
+36-1-352-9804, +36-1-268-0592
info@falusiturizmus.hu

Pályázati információk

2015 Április 30

Megjelenik a héten a két legnépszerűbb agrárpályázat! Gyorsított beadás, 35 milliárd Ft

Összesen 35 milliárd forint vidékfejlesztési forrásra lehet pályázni 1-2 héten belül! A korábbi, 2007-2013 között még fel nem használt pénzek terhére írják ki a két legnépszerűbb mezőgazdasági pályázatot, a FIATAL GAZDA PÁLYÁZATOT és a KERTÉSZETI gépek beszerzését támogató pályázatot – közölte Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.
A miniszterelnökség továbbra is elfogadhatatlannak tartja hogy a korábbi 207-2013 ciklusra, Magyarország rendelkezésére álló pénzekből ne tudjuk lehívni az egész keretösszeget.
Sajnos még mindig vannak bennragadt pénzek a 2007-2013-as ciklusra vonatkozóan, amiket legkésőbb 2015. december 31-ig le kell hívnunk (azaz, a pályázóknak meg kell kapnia), ellenkező esetben mennek vissza a pénzek Brüsszelbe. Ezt megelőzve napokon belül megjelenik a két nagyon népszerű pályázat, a fiatal mezőgazdasági termelők induló támogatása és a kertészeti gépek beszerzése pályázat.
Több mint 35 milliárd Ft kerül kiosztásra a korábbi ciklus terhére, ami főképp erre a két pályázatra fog összpontosulni.

A fiatal mezőgazdasági termelők induló támogatása a fiatalok indulásához nyújt egyedüli módon közel 13 millió Ft vissza nem térítendő támogatást, amit a nyertes pályázók előre meg is kapnak. A fő feltételek itt a következők:
– 18 és 40 év közötti életkor
– a pályázó még semmilyen támogatást nem igényelt az MVH-tól
– a pályázó rendelkezik valamilyen mezőgazdasági jellegű végzettséggel
 
A kertészeti gépbeszerzés pályázat pedig a már működő gazdaságokat támogatja, azzal a feltétellel hogy a beruházás összköltségének 65%-val rendelkeznek és ez a támogatás a korábbival ellentétben utófinanszírozásos. Az új ciklus pályázati pedig várhatóan csak nyár közepe után fognak megjelenni és sok változást fog hozni az új rendszer a konkrét kiírások terén.

 


Komplex pályázati szolgáltatások turisztikai és mezőgazdasági fejlesztésekkel kapcsolatban

A Gordius Solutions Tender Kft. egy fiatal, de komoly szakmai tapasztalatra épült, dinamikusan fejlődő, teljes körű pályázati szolgáltatásokat nyújtó cég. Fő profilunk a vidékfejlesztési program keretein belül megvalósuló uniós pályázatok legyen szó agrár-, vagy falusi turizmussal kapcsolatos projektekről. Ügyfeleink között elsősorban a fejlődni vágyó KKV szektor képviselői találhatók meg, illetve kisebb létszámban költségvetési szervek, egyházak és non-profit szervezetek is.

A cég fő tevékenysége a komplex pályázati szolgáltatás, amely magában foglalja a pályázatírást, pályázati utógondozást, projektmenedzsmentet és a sok esetben problémát okozó önerő finanszírozására kínált megoldásokat is.

Agrárpályázatok, mezőgazdasági pályázatok
Az agrárpályázatok és a mezőgazdasági támogatási projektek végigvitele az egyik specialitásunk, erre a területre kiemelt figyelem és felkészülés jut minden évben, hiszen ezeket mindig nagy várakozás előzi meg.
Az agrárpályázatok fontos jellemzője, hogy csak rövid ideig vannak nyitva, érdemes felkészülten várni a kínálkozó lehetőségekre. Több tapasztalt agrárszakemberrel dolgozunk, így az agrárpályázati terület specialitásait maximálisan figyelembe véve tudjuk sikerre vinni az Ön projektjét, terveit is.

Felkészítés sikeres agrár- és turisztikai pályázatra
Érdemes minél előbb, akár azonnal kapcsolatba lépni velünk, hiszen az agrárpályázatok sikere a jó előkészítésen és a pontos előkészítésen is áll, vagy bukik, így nem kell kapkodni a beadási határidő előtt. Sok olyan dokumentum, jelentés, igazolás előre beszerezhető, amit csak elő kell venni, amikor megjelenik az agrárpályázati kiírás és így gyors és feszültségmentes út vezet a sikerhez.


 5 érv, hogy miért velünk írasson agrárpályázatot
1    Cégünk egyik fő profilja az agrár-és turisztikai pályázatok, és 8 éves gyakorlatunk van a területen
2    Agrármérnök pályázatírók foglalkoznak a mezőgazdasági pályázatokkal így nem kerülnek megvalósíthatatlan tények a pályázatokba
3    Sikerdíjas konstrukció. Mi, a nyertes pályázatok utáni sikerdíjra helyezzük a hangsúlyt és nem az alapdíjra, tehát nekünk is komoly érdekünk fűződik ahhoz, hogy nyerjen!
4    Szakmai garanciát vállalunk az általunk elkészített pályázatokra
5    2014-ban közel 2 milliárd Ft támogatást hívtunk le ügyfeleinknek


A pályázatra fokozottan igaz: az idő pénz, akár milliók, tízmilliók is múlhatnak a jó időzítésen, felkészülésen!
Ne figyelje az agrárpályázati híreket, ha minket bíz meg pályázatfigyeléssel, mindig pontosan időben tud majd mindent. 
Hívon minket, kérdezzen bizalommal:
Miklovicz Péter 06 (20) 823 1344

Sikeres pályázataink: turisztikai pályázatok, fiatal gazdák induló támogatása, kertészetek fejlesztése, borászati pályázatok, állattartó telepek fejlesztése, halászat, növénytermesztési pályázatok

•    Vidéki turizmusa fejlesztése, szálláshelyek létesítése, agrotirisztikai projektek
•    Gépbeszerzés támogatása élelmiszer- és állattartó telepek számára 35-60%-os vissza nem térítendő támogatással
•    Állattartó telepek korszerűsítése/ÁTK Állattartó telepek korszerűsítéséhez nyújtott 40-90%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő támogatás
•    Kertészetek korszerűsítése Kertészeti üzemek korszerűsítését segítő 35-90%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő támogatás, kertészeti gépek beszerzése.
•    Borászati gépek beszerzése. A borászati gépkatalógusban szereplő gépek beszerzését 20-40%-ban támogató, vissza nem térítendő forrás
•    Fiatal gazdálkodók induló támogatása 40 év alatti mezőgazdasági vállalkozók indulásához, több mint 12,5 millió Ft vissza nem térítendő támogatás
•    Mezőgazdasági termékek értéknövelése 40-60%-os támogatási intenzitású vissza nem térítendő támogatás
•    Növénytermesztés korszerűsítése Gabonaszárítók létesítése, korszerűsítése 40-60%-os vissza nem térítendő támogatással
•    Halászati támogatások Halászati beruházásokhoz nyújtott 40-60%-os vissza nem térítendő támogatás
•    Gépvásárlási támogatás 25-50%-os vissza nem térítendő támogatás, mezőgazdasági gépek és technológiai berendezések, illetve erdészeti gépek beszerzéséhez

Ne maradjon le a jó pályázati lehetőségekről, keressen minket most, írjon, vagy kérjen egy díjmentes konzultációs lehetőséget:

Elérhetőségeink:

Miklovicz László Péter
+36 20 823 1344

Irodáink:
1054 Budapest Hold utca 8.
2600 Vác, Széchenyi utca 19
+36 1 445 2099
office@palyaz.hu
www.palyaz.hu www.fiatalgazdapalyazat.hu


További pályázati hírek:

http://palyaz.hu/palyazati-hirek/