Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége

1077 Budapest, Király u. 93
+36-1-352-9804
info@falusiturizmus.hu

Az ősz a gasztronómia jegyében telik Siófokon

Siófok idén ünnepli 50 éves jubileumát, így nem meglepő, hogy a város egész évben remek programokat szolgáltat az idelátogatók és a helyi lakosok számára egyaránt. November 16-18-ig ismét a városba csábít a siófoki Libadalom!

Siófokon ősszel sem áll meg az élet, a város számos programmal várja az idelátogatókat. A pezsgő nyári hangulat szerepét ezúttal a gasztronómia veszi át – egymást követik a színvonalas gasztrofesztiválok. Alig ért véget az októberi Halfesztivál, már készülhetünk is a fergeteges Libadalomra, ahol nem mindennapi gasztronómiai élményekben lehet részünk.

A Libadalom idén először kerül megrendezésre, Márton-nap alkalmából. A hagyományteremtő rendezvény nem okoz majd csalódást a gasztroélményeket kereső közönségnek, hiszen egyedülálló libás fogásokkal találkozhatnak az idelátogatók.

Napközben családi programok és kézműves vásár várja az érdeklődőket. A Víztorony körül felsorakozó faházakban nemcsak a kézműves termékek iránt érdeklődők találják majd meg a számukra kedves vásárfiát, az ételkülönlegességek rajongói sem maradnak éhesen.  

Esténként pedig újra átadhatjuk magunkat a koncertek fergetegének. A Libadalomra látogat ugyanis a legendás Beatrice, de a reggae-dancehall-hiphop stílusokat vegyítő Irie Maffia is felpörgeti majd a hangulatot. Igazi különleges meglepetésként pedig Siófok megajándékoz minket egy múltidéző Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékesttel is.

A Libadalom meginvitál minket a siófoki őszbe, ahol továbbra is a Siófok50 rendezvénysorozat felelős a jókedvért. Kár lenne kihagyni ezt a szuper lehetőséget a szabadtéri időtöltésre – jöjjenek el Önök is november 16-18-ig Siófokra, hiszen még mindig „Itt kezdődik a Balaton!”

Forrás:turizmusonline.hu