Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége

1077 Budapest, Király u. 93
+36-1-352-9804
info@falusiturizmus.hu

Szállásadóknak

Tevékenységünk középpontjában közel 2.000 falusi szállásadó tagunk szakmai érdekképviselete és működésük hatékony támogatása áll - marketing tevékenységgel, online felületek biztosításával.

A FATOSZ számos eszközzel segíti minősített tagjait, hogy minél több vendég érkezzen a por- tákra, folyamatosan növeli a falusi turizmus ismertségét marketingakciókkal, kampányokkal.

Éljen Ön is a lehetőségekkel!

- ÉRDEKKÉPVISELET

A FATOSZ 1994 óta védi tagjainak az érdekeit. A falusi szállásadást, vendéglátást érintő jogszabályokról rendszeresen véleményt formál, előzetesen a tervezetekről, a meglévőknél pedig azzal a szándékkal, hogy segítsen kedvezőbbé formálni a jogi környezetet. Tanácsadással segítünk kivédeni a túlbuzgó hatósági fellépéseket, amikor valójából semmilyen okuk, joguk, lehetőségük nem lenne vegzálni tagjainkat. Hasonló a helyzet a falusi turizmust érintő pályázati kiírások feltételeinek kialakításánál és az elnyert pályázatok megvalósításánál is. Közhasznú státuszunkat igyekszünk tagjaink javára kamatoztatni.

- HASZNÁLJA NAPRAFORGÓIT!

A napraforgók amellett, hogy a szálláshely minőségét jelölik, kiváló marketingeszközök is egyben. A tudatos turisták körében egyre ismertebb szimbólum a napraforgó, így sokak utazási döntésében szerepet játszik, hogy a kiválasztott szálláshelynek van-e napraforgós minősítése. Ahhoz, hogy az Ön szálláshelye még vonzóbb legyen a turisták körében, használja napraforgós besorolását honlapján, nyomtatott prospektusaiban, illetve szálláshelye egyéb reklámfelületein, valamint a szálláshely épületére vagy a kapura is jól látható helyre tegye a minősítést jelző táblát!

- MEGSPÓROLHATJA AZ ARTISJUSNAK FIZETENDŐ ÉVES DÍJ ¾-ÉT!

Az ARTISJUS és a FATOSZ külön megállapodásának köszönhetően a FATOSZ tagjai töredék áron letudhatják éves szerzői jogi fizetési kötelezettségeiket a TV-készülékek, a számítógépek stb. után. Idén egy tagunk majd 50 ezer forintot is megspórolhatott szobaszámtól függően éves szinten.

- WWW.FALUSITURIZMUS.HU WEBOLDAL

A FATOSZ turisztikai honlapja kifejezetten a falusi turizmusra alapozva került kifejlesztésre. A honlapon szálláshelyek mellett rengeteg program és a magyar vidék teljes turisztikai kínálata szerepel. A falusi, vidéki vendégházak 10% jutalék fizetése mellett a honlapon online foglalhatóak, a védjegyes minősítéssel rendelkező szálláshelyek pedig megkülönböztetett figyelemben részesülnek. Itt a helye az Ön szálláshelyének is! Ne habozzon, jelentkezzen honlapunkra!

- FACEBOOK

A www.facebook.com/falusiturizmus.hu honlapon folyamatosan növekvő rajongótáborral elérhető a FATOSZ Facebook oldala! Naponta jelentkezünk hírekkel, érdekességekkel a falusi turizmus világából. Rendszeresen mutatunk be minősített, Védjeggyel rendelkező szálláshelyeket, valamint ezek közelében található programokat. Ha szeretné megosztani Ön is rajongóinkkal ajánlatait, csak írjon Facebook csapatunknak és mi közzétesszük!

- WWW.FATOSZ.HU WEBOLDAL

Szövetségünk szakmai honlapján folyamatosan frissülő hasznos információkat talál, melyek segítséget jelentenek szállásadóink számára.

- MEGJELENÉSI LEHETŐSÉG KIÁLLÍTÁSOKON, RENDEZVÉNYEKEN

A FATOSZ minden évben számos turisztikai rendezvényen vesz részt önállóan vagy partnereivel összefogva. Ezeken az eseményeken szállásadóinknak is lehetőséget adunk a személyes megjelenésre és/vagy prospektusaik, szóróanyagaik elhelyezésére!

- A BUDAPESTI KÖZPONTI IRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

- Jogi, adózási tanácsadás szállásadók részére
- Egyéni szórólapok, kiadványok elhelyezése információs irodánkban
- Marketing tanácsadás

- FATOSZ ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ TURISZTIKAI HÍRLEVÉL

Szövetségünk kéthetente küldi ki turisztikai hírlevelét több ezer turista számára. 

- FATOSZ SZAKMAI HÍRLEVÉL

A FATOSZ tagjai havi rendszerességgel kapják meg online szakmai hírlevelünket, melyben naprakész információkkal szolgálunk pályázati lehetőségekről, hírekről, jogszabályi változásokról, adózási kérdésekről egyaránt. Olvassa el Ön is, és legyen képben!
 
Bízunk benne, hogy Védjegyet elnyert szállásadóként élni fog az általunk kínált lehetőséggel, és ennek következtében még több vendég érkezik Önhöz is!