Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége

1077 Budapest, Király u. 93
+36-1-352-9804
info@falusiturizmus.hu

Hírek

Pályázattal támogatják az ökoparkok korszerűsítését!

2018 Október 05 | Hírek

Az évtized végéig mintegy 60 milliárd forintot fordítanak a nemzeti parkok és az ökoturizmus fejlesztésére, valamint a magyarországi természetvédelmi helyek bemutatásának javítására – jelentette ki tegnap Rácz András, az Agrárminisztérium környezetügyért felelős államtitkára.

Részletek

Megalakult az ország 12. natúrparkja

1970 Január 01 | Hírek

Megalakult a Kapos-hegyháti Natúrpark. A névhasználati jogot igazoló oklevelet a napokban adták át a Tolna megyei Lengyelen. A tizennégy Tolna és Baranya megyei település összefogásával létrejött natúrpark oklevelét Fóris Dóra, a Kapos-hegyháti Natúrpark Egyesület elnökségi tagja vette át. A kapos-hegyháti szervezet partnere többek között a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósága és a Gyulaj Zrt.

Részletek

Mondj egy jó helyet, találj egy még jobbat!

1970 Január 01 | Hírek

Megújult kampányarculattal, friss üzenetrendszerrel és egy teljesen új digitális platformmal indította el a Magyar Turisztikai Ügynökség az idei őszi, belföldi forgalomélénkítő kampányát. A céljuk a hazai utazóközönség bevonásával inspirációt adni a belföldi utazásokhoz, a négyévszakos Magyarország felfedezéséhez, ismert és kevésbé ismert tájak, hazai úticélok bebarangolásához, új élmények kereséséhez.

Részletek

Sütő-Főző Fesztivál, Szederkény

1970 Január 01 | Hírek

 

MEGHÍVÓ

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt és szervezete csapatát a Falusi Vendégfogadók XII. Nemzetközi Sütő-Főző Fesztiváljára, melynek időpontja:2018. október 6.(szombat) helyszíne: Szederkény, Ulbert Pince Vendégház előtti réten, a Karasica partján (Petőfi utca 29.) Minden csapat megjelenésére számítunk és szeretettel várjuk!

Üdvözlettel: Dr. Szabó Géza

Hergenrőder János elnök polgármester

 

Részletek